Roskam Coaching

Header afbeelding
Workshops

Workshops

Kennismakingsworkshop voor jouw traject!

Middels een workshop ervaren wat ik doe en of dit is wat voor nu kloppend is voor jou? Dat kan vanaf 2024!

19 en 23 januari organiseer ik een kennismakingsworkshop van 10.00-12.00uur. Je maakt hierin kennis met mij en mijn manier van werken. Je kan vanuit daar beslissen of jij een traject aan wil gaan om dichterbij je mooie zelf te komen en het leven meer als een flow te gaan ervaren. De kosten voor deze workshop zijn €50.- en dit wordt in mindering gebracht op jouw traject naar keuze!! Kijk snel onder het kopje trajecten voor meer info! 

Manifesteren kun je leren!

Ik maak door mijn manier van coachen en begeleiden samen met mijn paarden datgeen voel- en zichtbaar wat jou in de weg zit om verder te komen. En vanuit daar mag jij aan de slag met het manifesteren van jouw wens of jouw coachvraag voor die dag. Jouw proces van manifesteren wordt aangezet!

Wendy Melle En Ik (1)

Programma en tarief

Hierbij globaal het programma van de dag:

  • 09.30uur Ontvangst & kennismaking met koffie/thee en wat lekkers
  • 10.00uur Aankomen en contact maken met je binnenwereld
  • 10.30uur Vanuit de innerlijke verbinding kennis maken met de paarden middels individuele sessies
  • 12.00uur Genieten van een lokale lunch met voldoende ruimte om na te praten
  • 12.45uur Gezamenlijke afsluiting van de ochtend

De kosten voor deze bijzondere ochtend en kennismaking met paardencoaching bedragen €135,- pp. Ik werk graag met kleine en intieme groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers, wacht dus niet te lang met je aanmelding en check de agenda!

Het is ook mogelijk om een ochtend met alleen vriendinnen, families of collega’s te organiseren. Mail mij voor meer informatie

De Ruimte

Agenda

De eerst volgende diepte workshop is gepland op donderdag 14 december. Er zijn nog 2 plekjes vrij!

Heb jij zelf een groepje van minimaal 3 personen dan kan je ook een prive workshop boeken. De kosten hiervoor zijn gelijk aan de diepte workshop €135,00 pp.

Sybe

Ik heb de paardencoaching bij Marieke als heel bijzonder ervaren. Bijzonder omdat het voor mij een compleet nieuwe ervaring was die nieuwe inzichten gaf. Door het coachen met de paarden werden onze gesprekken visueel gemaakt. Je krijgt letterlijk een spiegel voor gehouden door de paarden. Ik merk dat dit mij nog steeds helpt als houvast als ik eraan terug denk. Dan besef ik mij direct weer hoe ik iets wel wil ipv niet. Marieke is heel warm, persoonlijk en open. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar en heb veel gehad aan onze gesprekken.”

S. uit Amersfoort