Roskam Coaching

Header afbeelding
Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben van alles en ook niets. Een moeder, een vrouw van mijn man, een dochter, een zus, een nichtje, een vriendin, maar in de kern ben ik net als jij: gewoon een ziel in een verpakking die hier op aarde is om te genieten, te vertrouwen, lief te hebben en liefde te geven in het hier en nu.

Ik heb ook mogen ervaren dat je niet altijd in de hand hebt wat je overkomt, maar wel altijd in de hand hebt hoe jij er vervolgens mee omgaat.

Mijn levenslessen, mijn liefde voor paarden, mijn intuïtieve paardcoach-opleiding, de opleiding psychosociale en medische basiskennis aan de Academie voor Psychotherapie en diverse workshops, maken mij tot wie ik nu ben als mens en als (paarden)coach. Uiteraard blijf ik mijzelf nog steeds verder ontwikkelen. 

Ik heb zojuist de opleiding BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy) en TRB® (Trauma Releasing Breathwork)  afgerond en ben halverwege mijn opleiding tot Holistisch therapeut.

Ik heb het geluk te mogen wonen en werken met mijn eigen kudde paarden. Wij wonen tegen de bossen van Soest en tijdens een coachtraject zullen we ook zeker de natuur in gaan!

Wees welkom!

 

17213068 4A049579B4BEA6E1806D

Marieke heeft echt de tijd genomen om naar mijn probleem/frustratie te luisteren, zij liet mij wennen aan het paard Indy en verder ging alles vanzelf. Het was erg confronterend en emotioneel, maar bij Marieke voelde ik me veilig en durfde ik alles los te laten. Ondanks dat ik nog maar 1 sessie heb gehad heeft het mij al zo veel inzichten gegeven waar ik ook echt iets mee kan.

V. uit Soesterberg