Roskam Coaching

Header afbeelding
Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben van alles en ook niets. Een moeder, een vrouw van mijn man, een dochter, een zus, een nichtje, een vriendin, maar in de kern ben ik net als jij: gewoon een ziel in een verpakking die hier op aarde is om te genieten, te vertrouwen, lief te hebben en liefde te geven in het hier en nu.

Ik heb ook mogen ervaren dat je niet altijd in de hand hebt wat je overkomt, maar wel altijd in de hand hebt hoe jij er vervolgens mee omgaat.

Mijn levenslessen, mijn liefde voor paarden, mijn intuïtieve paardcoach-opleiding, de opleiding psychosociale en medische basiskennis aan de Academie voor Psychotherapie en diverse workshops, maken mij tot wie ik nu ben als mens en als (paarden)coach. Uiteraard blijf ik mijzelf nog steeds verder ontwikkelen. 

Ik heb zojuist de opleiding BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy) en TRB® (Trauma Releasing Breathwork)  afgerond en ben halverwege mijn opleiding tot Holistisch therapeut.

Ik heb het geluk te mogen wonen en werken met mijn eigen kudde paarden. Wij wonen tegen de bossen van Soest en tijdens een coachtraject zullen we ook zeker de natuur in gaan!

Wees welkom!

 

17213068 4A049579B4BEA6E1806D

Podcast Holistisch leven

Luister en bekijk hier de podcast Holistisch Leven waar ik samen met Marjolein Berendsen vertel over het coachen met paarden en mijn weg hier naartoe. 

Locatie

De locatie waar alle coachtrajecten, workshops en teamsessies met paarden plaats vinden is op onze unieke, krachtige locatie aan de Birkstraat 126B in Soest!

Op deze locatie staat het welzijn van onze paarden ver bovenaan. Onze paarden leven in kudde verband,  buiten met schuilmogelijkheden, beschikken de gehele dag over voldoende en een goede kwaliteit ruwvoer en natuurlijke minerale, kruiden en vitamines.

 

Thuis (1)

Samenwerking

Daarnaast hebben wij een goede samenwerking met de Soester Duinen. Dè locatie in Soest voor zakelijke bijeenkomsten, evenementen en bruiloften. Wij komen u daar ophalen met de huifkar voor een mooie tocht door Soest en dit is te combineren met een teamsessie met de paarden! Neem middels deze link gerust eens een kijkje op hun website.

Marieke heeft echt de tijd genomen om naar mijn probleem/frustratie te luisteren, zij liet mij wennen aan het paard Indy en verder ging alles vanzelf. Het was erg confronterend en emotioneel, maar bij Marieke voelde ik me veilig en durfde ik alles los te laten. Ondanks dat ik nog maar 1 sessie heb gehad heeft het mij al zo veel inzichten gegeven waar ik ook echt iets mee kan.

V. uit Soesterberg