Roskam Coaching

Header afbeelding
Workshops

Workshops

Workshop Coaching met Paarden

Samen met je vriendinnen of familie kennismaken met coaching met paarden? Meer dan welkom!

Een Coronaproof uitje met je vriendinnen, gezin of familie? Het kan! Heerlijk buiten, op afstand en tussen de paarden. We starten de dag met koffie, thee en wat lekkers. Ik vertel jullie wat over de paarden en vooral de efficiëntie van coachen met paarden.

Daarna mogen jullie het zelf gaan ervaren. Individueel, als groep met leuke opdrachten of beide. Dit kunnen we vooraf samen bespreken.

Hoe fijn zou het zijn als je weer echt even samen kan zijn, de diepte bepalen jullie zelf, maar de verbinding zal er zeker zijn!

We sluiten de ochtend af met een heerlijke lunch, welke ook tijdens een rit met paard en wagen door de duinen van Soest genuttigd kan worden. Het zal een unieke ochtend zijn, dat beloof ik!

Voor wie?

De Diepte Workshop Paardencoaching is voor iedereen die behoefte heeft aan een ochtend me-time en met een nieuwe energie en mooie inzichten weer terug naar huis wil.

Het paard zal bij iedereen uit de groep iets anders laten zien en vooral voelen. Veel onderwerpen, patronen en blokkades die naar boven komen zullen voor meerdere van jullie herkenbaar zijn. Door deze aan te raken, te doorvoelen, kan het ook weer loslaten.

Het is eigenlijk voor iedereen die echt op zelf ont-dekking wil, zich open kan stellen voor alles wat zichtbaar wordt.

Je gaat ont-dekken wat jouw onbewuste vaste patronen zijn, wat er in de weg zit om bij jouw kracht te komen.

Programma en tarieven

Hoe ziet deze ochtend eruit?

  • 09.00uur Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
  • 09.15uur Kennismaking met elkaar en aankomen in jezelf
  • 10.15uur Kennismaken met de kuddes en informatie over het paard als coach
  • 11.00uur Individuele sessies met het paard onder mijn begeleiding
  • 12.30uur Afsluiting tussen de paarden gevolgd door een gezamenlijke lunch

De kosten voor deze bijzondere ochtend en kennismaking met paardencoaching bedragen €111,- pp. Maximaal aantal deelnemers is 6, minimaal aantal deelnemers is 4.

Het is ook mogelijk om een ochtend met alleen vriendinnen, families of collega’s te organiseren. Mail mij voor meer informatie

Workshop Teamcoaching

Agenda

De eerst volgende workshop staat gepland op 17 november.